Mäsu zdar!

Táto stránka slúži na registráciu kurzov od Romana. Ak vlastníš poukaz na kurz a vybral/a si si termín, práve tu sa môžeš záväzne prihlásiť. Prosím, nezabudni zadať svoje správne telefónne číslo a email, aby sme ťa mohli informovať o prípadných zmenách a novinkách. Pre správnu registráciu prosím nezabudni odfotiť svoj poukaz. Dôležitý je buď textový kód na poukaze alebo QR kód na zadnej strane kartičky.

Nemáš poukaz? Nevadí, pokojne si ho môžeš zakúpiť na našom eshope eshop.masoodromana.sk

Mäsová univerzita od Romana ponúka v súčasnosti dva druhy kurzov. Tieto kurzy na seba nenadväzujú a tak ich nie je nutné absolvovať oba. Kurzy sú určené pre dospelých. Prípadné výnimky prosím konzultujte mailom na kurzy@masoodromana.sk.

Nové termíny kurzov priebežne dopĺňame. Sleduj náš instagram a facebook, nakoľko aj tam dávame info o pridaných termínoch.

Steakový kurz

pondelok, 29.04.2024 od 18:00

Popis: Tento trojhodinový kurz je vhodný pre každého, kto sa chce zlepšiť pri varení a príprave mäsa, a steakov.

Tu ťa naučím, ako pripravovať mäso tak, aby sa ti zakaždým podarilo. Ukážeme si prípravu bežného “tenkého” steaku, a jedného, aspoň 3 centimetre hrubého steaku na kosti. Vysvetlíme si základné princípy spracovania a prípravy mäsa, preberieme druhy zretia, a rozdiely a mýty, ktoré sa o príprave mäsa tradujú.
Témy: Teplomery, chyby pri príprave, delenie mäsa, zrenie, druhy steakov, metódy low&slow a hot&fast
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 3 [Prihlásiť sa]


Masterclass

utorok, 30.04.2024 od 17:00

Popis: Tu sa za 5 hodín dozvieš všetko z kurzu Steakové minimum a k tomu ešte oveľa viac, aby si bol/a macher v príprave mäsa.

Preberieme témy z oblasti food science so zameraním na teplo a teplotu, bielkoviny v mäse a ich správanie sa počas tepelnej prípravy, správne teploty prípravy mias, plemená, vysvetlíme si rozdiely medzi delením mäsa v rôznych krajinách a ak bude čas, povenujeme sa aj grilovaniu na drevenom uhlí . A aby to nebola tak úplne prísna škola, naučíme sa čapovať pivo. K tomu si ukážeme, ako sa pripravuje bežný “tenký” steak, hrubý steak na kosti a tiež japonské wagyu.
Témy: Teplomery, správne teploty prípravy mäsa, chyby pri príprave, delenie mäsa, rozdiely v delení, zrenie suché, mokré a teplé, druhy steakov, plemená, metódy low&slow a hot&fast a yaktori wagyu
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 0(obsadené)


Steakový kurz

streda, 15.05.2024 od 18:00

Popis: Tento trojhodinový kurz je vhodný pre každého, kto sa chce zlepšiť pri varení a príprave mäsa, a steakov.

Tu ťa naučím, ako pripravovať mäso tak, aby sa ti zakaždým podarilo. Ukážeme si prípravu bežného “tenkého” steaku, a jedného, aspoň 3 centimetre hrubého steaku na kosti. Vysvetlíme si základné princípy spracovania a prípravy mäsa, preberieme druhy zretia, a rozdiely a mýty, ktoré sa o príprave mäsa tradujú.
Témy: Teplomery, chyby pri príprave, delenie mäsa, zrenie, druhy steakov, metódy low&slow a hot&fast
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 10 [Prihlásiť sa]


Masterclass

utorok, 21.05.2024 od 17:00

Popis: Tu sa za 5 hodín dozvieš všetko z kurzu Steakové minimum a k tomu ešte oveľa viac, aby si bol/a macher v príprave mäsa.

Preberieme témy z oblasti food science so zameraním na teplo a teplotu, bielkoviny v mäse a ich správanie sa počas tepelnej prípravy, správne teploty prípravy mias, plemená, vysvetlíme si rozdiely medzi delením mäsa v rôznych krajinách a ak bude čas, povenujeme sa aj grilovaniu na drevenom uhlí . A aby to nebola tak úplne prísna škola, naučíme sa čapovať pivo. K tomu si ukážeme, ako sa pripravuje bežný “tenký” steak, hrubý steak na kosti a tiež japonské wagyu.
Témy: Teplomery, správne teploty prípravy mäsa, chyby pri príprave, delenie mäsa, rozdiely v delení, zrenie suché, mokré a teplé, druhy steakov, plemená, metódy low&slow a hot&fast a yaktori wagyu
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 4 [Prihlásiť sa]


Steakový kurz

streda, 22.05.2024 od 18:00

Popis: Tento trojhodinový kurz je vhodný pre každého, kto sa chce zlepšiť pri varení a príprave mäsa, a steakov.

Tu ťa naučím, ako pripravovať mäso tak, aby sa ti zakaždým podarilo. Ukážeme si prípravu bežného “tenkého” steaku, a jedného, aspoň 3 centimetre hrubého steaku na kosti. Vysvetlíme si základné princípy spracovania a prípravy mäsa, preberieme druhy zretia, a rozdiely a mýty, ktoré sa o príprave mäsa tradujú.
Témy: Teplomery, chyby pri príprave, delenie mäsa, zrenie, druhy steakov, metódy low&slow a hot&fast
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 11 [Prihlásiť sa]


Masterclass

utorok, 28.05.2024 od 17:00

Popis: Tu sa za 5 hodín dozvieš všetko z kurzu Steakové minimum a k tomu ešte oveľa viac, aby si bol/a macher v príprave mäsa.

Preberieme témy z oblasti food science so zameraním na teplo a teplotu, bielkoviny v mäse a ich správanie sa počas tepelnej prípravy, správne teploty prípravy mias, plemená, vysvetlíme si rozdiely medzi delením mäsa v rôznych krajinách a ak bude čas, povenujeme sa aj grilovaniu na drevenom uhlí . A aby to nebola tak úplne prísna škola, naučíme sa čapovať pivo. K tomu si ukážeme, ako sa pripravuje bežný “tenký” steak, hrubý steak na kosti a tiež japonské wagyu.
Témy: Teplomery, správne teploty prípravy mäsa, chyby pri príprave, delenie mäsa, rozdiely v delení, zrenie suché, mokré a teplé, druhy steakov, plemená, metódy low&slow a hot&fast a yaktori wagyu
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 8 [Prihlásiť sa]


Steakový kurz

streda, 29.05.2024 od 18:00

Popis: Tento trojhodinový kurz je vhodný pre každého, kto sa chce zlepšiť pri varení a príprave mäsa, a steakov.

Tu ťa naučím, ako pripravovať mäso tak, aby sa ti zakaždým podarilo. Ukážeme si prípravu bežného “tenkého” steaku, a jedného, aspoň 3 centimetre hrubého steaku na kosti. Vysvetlíme si základné princípy spracovania a prípravy mäsa, preberieme druhy zretia, a rozdiely a mýty, ktoré sa o príprave mäsa tradujú.
Témy: Teplomery, chyby pri príprave, delenie mäsa, zrenie, druhy steakov, metódy low&slow a hot&fast
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 11 [Prihlásiť sa]