Mäsu zdar!
Táto stránka slúži na registráciu kurzov od Romana. Ak vlastníš poukaz na kurz a vybral/a si si termín, práve tu sa môžeš záväzne prihlásiť. Prosím, nezabudni zadať svoje správne telefónne číslo a email, aby sme ťa mohli informovať o prípadných zmenách a novinkách. Pre správnu registráciu prosím nezabudni odfotiť svoj poukaz. Dôležitý je buď textový kód na poukaze alebo QR kód na zadnej strane kartičky.
Nemáš poukaz? Nevadí, pokojne si ho môžeš zakúpiť na našom eshope eshop.masoodromana.sk
Nové termíny kurzov priebežne dopĺňame. Sleduj náš instagram a facebook, nakoľko aj tam dávame info o pridaných termínoch.
Malý steakový kurz
streda, 07.06.2023 od 16:00
Popis: základný kurz, v ktorom sa dozviete dôležité informácie ohľadom prípravy steakov, aby ste z každého steaku spravili to najlepšie jedlo
Témy: druhy steakov, Ako pripraviť tenký steak: metóda hot&fast, metóda reverse sear
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava
Voľných miest: 0(obsadené)
Malý steakový kurz
streda, 07.06.2023 od 19:30
Popis: základný kurz, v ktorom sa dozviete dôležité informácie ohľadom prípravy steakov, aby ste z každého steaku spravili to najlepšie jedlo
Témy: druhy steakov, Ako pripraviť tenký steak: metóda hot&fast, metóda reverse sear
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava
Voľných miest: 0(obsadené)
Masterclass
streda, 14.06.2023 od 16:30
Popis: Steakový masterclass je oproti základnému kurzu je rozšírený o detailnejšie informácie o plemenách, druhoch zrenia mäsa, rozdelení steakových partií a rôznych druhoch prípravy steakov od tých najtenších (pár mm hrubých) až po hrubé kráľovské druhy steakov.
Témy: plemená, kŕmenie, zrenie mäsa, metóda hot&fast a reverse sear
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava
Voľných miest: 0(obsadené)
Masterclass
utorok, 04.07.2023 od 16:30
Popis: Steakový masterclass je oproti základnému kurzu je rozšírený o detailnejšie informácie o plemenách, druhoch zrenia mäsa, rozdelení steakových partií a rôznych druhoch prípravy steakov od tých najtenších (pár mm hrubých) až po hrubé kráľovské druhy steakov.
Témy: plemená, kŕmenie, zrenie mäsa, metóda hot&fast a reverse sear
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava
Voľných miest: 0(obsadené)
Masterclass
streda, 12.07.2023 od 16:30
Popis: Steakový masterclass je oproti základnému kurzu je rozšírený o detailnejšie informácie o plemenách, druhoch zrenia mäsa, rozdelení steakových partií a rôznych druhoch prípravy steakov od tých najtenších (pár mm hrubých) až po hrubé kráľovské druhy steakov.
Témy: plemená, kŕmenie, zrenie mäsa, metóda hot&fast a reverse sear
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava
Voľných miest: 0(obsadené)
Malý steakový kurz
streda, 26.07.2023 od 16:00
Popis: základný kurz, v ktorom sa dozviete dôležité informácie ohľadom prípravy steakov, aby ste z každého steaku spravili to najlepšie jedlo
Témy: druhy steakov, Ako pripraviť tenký steak: metóda hot&fast, metóda reverse sear
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava
Voľných miest: 0(obsadené)
Masterclass
streda, 02.08.2023 od 17:00
Popis: Steakový masterclass je oproti základnému kurzu je rozšírený o detailnejšie informácie o plemenách, druhoch zrenia mäsa, rozdelení steakových partií a rôznych druhoch prípravy steakov od tých najtenších (pár mm hrubých) až po hrubé kráľovské druhy steakov.
Témy: plemená, kŕmenie, zrenie mäsa, metóda hot&fast a reverse sear
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava
Voľných miest: 0(obsadené)