Mäsu zdar!

Táto stránka slúži na registráciu kurzov od Romana. Ak vlastníš poukaz na kurz a vybral/a si si termín, práve tu sa môžeš záväzne prihlásiť. Prosím, nezabudni zadať svoje správne telefónne číslo a email, aby sme ťa mohli informovať o prípadných zmenách a novinkách. Pre správnu registráciu prosím nezabudni odfotiť svoj poukaz. Dôležitý je buď textový kód na poukaze alebo QR kód na zadnej strane kartičky.

Nemáš poukaz? Nevadí, pokojne si ho môžeš zakúpiť na našom eshope eshop.masoodromana.sk

Masterclass

sobota, 09.07.2022 od 16:00

Popis: Steakový masterclass je oproti základnému kurzu je rozšírený o detailnejšie informácie o plemenách, druhoch zrenia mäsa, rozdelení steakových partií a rôznych druhoch prípravy steakov od tých najtenších (pár mm hrubých) až po hrubé kráľovské druhy steakov.
Témy: plemená, kŕmenie, zrenie mäsa, metóda hot&fast a reverse sear
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 0(obsadené)


Masterclass

utorok, 12.07.2022 od 16:00

Popis: Steakový masterclass je oproti základnému kurzu je rozšírený o detailnejšie informácie o plemenách, druhoch zrenia mäsa, rozdelení steakových partií a rôznych druhoch prípravy steakov od tých najtenších (pár mm hrubých) až po hrubé kráľovské druhy steakov.
Témy: plemená, kŕmenie, zrenie mäsa, metóda hot&fast a reverse sear
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 0(obsadené)


Masterclass

sobota, 16.07.2022 od 16:00

Popis: Steakový masterclass je oproti základnému kurzu je rozšírený o detailnejšie informácie o plemenách, druhoch zrenia mäsa, rozdelení steakových partií a rôznych druhoch prípravy steakov od tých najtenších (pár mm hrubých) až po hrubé kráľovské druhy steakov.
Témy: plemená, kŕmenie, zrenie mäsa, metóda hot&fast a reverse sear
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 1 [Prihlásiť sa]


Malý steakový kurz

streda, 20.07.2022 od 19:00

Popis: základný kurz, v ktorom sa dozviete dôležité informácie ohľadom prípravy steakov, aby ste z každého steaku spravili to najlepšie jedlo
Témy: druhy steakov, Ako pripraviť tenký steak: metóda hot&fast, metóda reverse sear
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 1 [Prihlásiť sa]


Masterclass

utorok, 26.07.2022 od 16:00

Popis: Steakový masterclass je oproti základnému kurzu je rozšírený o detailnejšie informácie o plemenách, druhoch zrenia mäsa, rozdelení steakových partií a rôznych druhoch prípravy steakov od tých najtenších (pár mm hrubých) až po hrubé kráľovské druhy steakov.
Témy: plemená, kŕmenie, zrenie mäsa, metóda hot&fast a reverse sear
Trvanie: 5 hodín
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 0(obsadené)


Malý steakový kurz

sobota, 30.07.2022 od 16:00

Popis: základný kurz, v ktorom sa dozviete dôležité informácie ohľadom prípravy steakov, aby ste z každého steaku spravili to najlepšie jedlo
Témy: druhy steakov, Ako pripraviť tenký steak: metóda hot&fast, metóda reverse sear
Trvanie: 3 hodiny
Miesto: Mäso od Romana, Račianska 26D Bratislava

Voľných miest: 11 [Prihlásiť sa]